SKUFFEN

 

Forside

Billeder

Dans

Ønskesedler

Gæstebog

Kontakt

Nyt på siden

 
Vores tur ind og se Beauty and the Beast, begyndte med at Dennis, Rikke's lillebror, ringede til Michael og spurgte om han havde lyst til at være med til at overraske Sanne og Rikke. Det ville Michael gerne, og de aftalte at købe billetterne men holde det hemmeligt for Sanne og Rikke.
Det gik i første omgang også meget godt, men kunne dog ikke holde det hemmeligt til vi skulle af sted.

Den 3. december 2005 gik turen mod København. Vi havde aftalt at køre i god tid, så vi kunne nå at finde en parkeringsplads. Vi kørte i første omgang ned omkring Det ny teater, men her var ingen pladser. Vi endte med at holde ved posthuset og skulle så gå ned til Det ny teater. Nu var tiden så ved at være knap, men vi nåede det. (Efterfølgende fik Michael så at vide, at det kun ville havde kostet ca. 60kr. at parkere i parkeringskælderen ved Det ny teater. Hvorfor valgte vi ikke at gøre det???)

Vi kom ind i teateret og fik afleveret vores jakker, og skulle så finde vores kanon gode pladser (1. række), se lige billedet af billetten.
Forestillingen gik over al forventning, sikken et show. Wow.

Efter forestillingen gik vi ud for at finde et sted at spise, og fandt så et rigtigt hyggeligt og godt spisested der hedder Vagabondo's.

Vi havde snakket lidt om at gå en tur i tivoli, men vi valgte at køre hjem, for det silede ned. Vi var helt våde, da vi nåede bilen.

Sådan en tur skal bare opleves.

 
Prøv lige at se, hvor vi sad!